Uncategorized

“Mati2 ingat madu tiga…” – Kecantikan adik-beradik ‘huruf jawi’ Alif Satar jadi perhatian peminat

Keunikan nama adik-beradik Alif Satar pernah menjadi tular beberapa bulan lalu selepas pelakon dan penyanyi itu memuat naik gambar bersama ahli keluarganya di laman media sosial.

Dengan memiliki nama berhuruf jawi seperti Mim, Ain dan Jim Satar, ramai mula menyedari keunikan nama mereka selepas pelakon drama rantaian Dia Semanis Honey itu meletakkan tanda nama (tag name) pada wajah masing-masing.

Terbaru, penyanyi lagu Sesungguhnya Aku itu telah sekali lagi memuat naik gambar terbaharu bersama adik-beradiknya itu di laman Instagram miliknya.“No more duit raya for my ‘huruf jawi’ sisters. Setting a new trend this year, @swarovski bracelets for the win!,” ujarnya menerusi ruangan kapsyen.

Gambar tersebut sudah tentu menarik perhatian para pengikutnya bagi memberikan pelbagai komen yang rata-rata memuji kecantikan dan kejelitan yang dimiliki oleh adik-beradiknya itu.

Nama yang ringkas!

Ingat madu 3…

Semuanya comel…

Cantiknya adik-beradik!

Nama adik-beradik win!

Unik la nama korang!

Memang unik nama adik-beradik dorang ni kan? Tak perlu nama yang panjang, short and simple gitu!

Sumber : Alif Satar

To Top