Uncategorized

Cinta 5 Tahun Kecundang, Lihat Tindakan Lelaki Ini Bila Kekasih ‘Kantoi’ Cur4ng Win!

Dalam perhubungan, selain cinta, saling percaya  dan kejujuran adalah antara resepi kebahagiaan bertahan lama. Tanpa elemen ini, sudah pasti hubungan terbina akan pincang di tengah jalan.

Seorang lelaki menceritakan bagaimana wanita telah menjalinkan hubungan cinta dengannya selama 5 tahun mula beralih arah dan berubah hati kepada insan lain.

Mula berubah guna ‘aku kau’

Perempuan,setia mana sekalipun dia dengan kita , dia pasti akan tetap pandang or contact ngan lelaki Iain. ‘Takkan hari2 nak makan Iauk sama” sebab tu susah nak cari perempuan yang betul2 diakatakan setia . 1 dalam seribu.

okey Thread start now.20 Ogos 2018, han’ni sepeni biasa..takda apa apa bembah atau aneh…aku bawak dia datang rumah untuk format iphone dia.and mcm biasa datang rumah tapi Iayan Kpop 3.

Aku skip Iah.panjang sangat woi,nk dijadikan cerita. 28/8/2018 aku perasan dia ada perubahan.bukan muka jdi buruk ke atau apa,but perangai dia. dia tiba tiba bahasakan diri ‘Aku Kau’ . aku mula mula ingat just a joke.but yess…dia maksudkan ‘Aku Kau’ tuh..

So.. aku tnya…asal macam ni…Dia just cakap ‘Tah’ bila aku tnya balas sepatah sepatah.hati memang tak sedap gila sumpah,aku ada acc iphone dia..but tknk la sampai nk track iphone bagai ni like budak budak.so aku just lkutjelah. Tapi makin lama makin pendek dia jawah weyh

Then esoknya aku decide nk trace Dia use Find Iphone.iphone Dia. hritu gak Dia nk kluar,aku tanya nk kemana Dia just say ‘ahh takyah sibuk ah“. aku pun macam watahell Dia ni tetiba nk emo bagai. aku tnya Ieklok kot .aku pun tnya laa soalan sama.. and yess alasan masih sama

Lelaki yang ditinggalkan terbabit menceritakan kronologi bagaimana insan yang disayanginya itu mula menunjukkan perubahan dari segi sikap dalam perhubungan mereka.

Check lokasi guna ‘find iPhone’

Bila aku check location dia…phone dia gerak ke Carwash…then aku tnya Iaa,

kemana ni?dia cakap g carwash so aku pun okey je.tak lama Iepas tu bergerak location m..bementi kt someplace…tak lama Iepastu bergerak lagi..arah ke Putrajaya .

Aku tnya Iaa nk kemana.and she said go Ioi Putrajaya,aku pon oh haa okey Iah, so bila trace..memang otw ke Ioi.TAPI….Dia Lalu jee sial…dia tak pergi Ioi Dia terus jee doe!START dari sinilah ben’nulanya Detective diaktifkanlAku dah rasa ada benda tak kena wei

After that dia singgah kt Surau ni tau,aku pun pelik Iah…bukan pelik singgah surau.but Dia tengah RedFlag jadah bodoh singgah surau?in the same time aku tnya dia da sampai Ioi ke.dia ckp otw..padahal ioi dah lama Iepas wei 🙂

Ak lama Iepas dia berhenti kt surau tu, bergeraklah kereta itu,but once bergerak jee kereta tu…dia tems tak ws apatahlagi reply chatt aku…aku spam lah..kena maki balik aku wei hahahaha :’) aku snap ni as bukti kemudian hari. bila aku tnya dah smpai Ioi ke? ‘Dah’ :'(((

Korang tgk Iah gambar tu.tu kt Alamanda Putrajaya wei.not ioi Putrajaya . Hancumya hati aku bila tahu dia tipu benda ni 9. dalam masa sama..if dia keluar mana mana…dia akan update status ws..but kalini tak…satu pun tak . teka sebab apa?Sebab keluar dengan Jantan tu :’)

Tuhan tunjukkan kebenarannya

Nov 6 The problem is.kedai yg dia pergi tu kedai makan Branded wei :’) Nasi Wok

kot,and kedai tu…jalan dia lain dri jalan nk balik tmpat dia belajanapa buat aku lgi syak bila aku call dia byk kali..dia matikan wei.Dia matikan 8.3m said,she will Block if i keep call dia..and tk lama Iepastu..bru Iaa dia balik tmpat dla belajar.after that aku call elok jee

wei dia jawab.sebab aku bodoh sgt…aku percaya tkda apa apa jadi, 0 Translate Meet

Malam 30/8/18 Malam Tuhan tunjukkan kebenarannya :’)

malam tu dia ada class..and aku pun ws dia.aku still tanya soalan sama..malam tu tkleh keluar ke tgk bunga api. and she still said busy..n malam tu ada Class..dia send gmbar dia dalam class.so aku pun okey jelah

Dalam masa sama,aku bukak trace,nk tgk betul ke tak.so yaa betul dalam class time tu. TAPI sejam lepastu bergerak weii..bergerak keluar location dia arah klua dri pintu pagar tempat Belajar,and aku tanya dia kat mana n buat apa.dia just jawab Ah takyah sibuk ah!“ :’).

‘ Okay Sampai rumah dah hehe.puas yall ride HAHAH.okey sambung. Then aku pun dalam hati apa masalah perempuan ni nk emo.aku spam Iaa phone dia sebb dia online..but tk bluetick aku..tetiba Seen aku pun mcm tefak weyh dia ni tetiba macm ni asal dose

‘ Then tetiba dia buat Stry kt ws.dia dalam kereta sambil dengar Radio.in the same time aku tgh spam ws dia sebb bengang tk read. caption status dia apa tau ”Kau Memang Cabar Aku“ ,aku pelik Iaah apa masalah dia ni act,mcm sorok something..and Yes!Dia Sorok

So aku ws junior dia.ask her if Ex bodo nl dia ada ckp papa ke apa ke.and dia ckp ni kt junior dia,dia Yakinkan Junior dia…that dia ad is kt Kolej dia,but the real is.Dia klua dri U dia.pergi ke Someplace with Someone else.how i know?! will tell u all.wait

‘Mana ada keluar mana-mana’

Tak lama Iepastu bergerak laa location dia arah ke Putrajaya mcm mana aku tau?sebab Location yg bergerak ni…sama jalan dgn location dia nk pergi ‘Ioi”

hritu doe hahaha.dalam perjalanan.Boom!Ilphone is Turn 0ff,waktu tu Jam menunjukkn pukul 9.45 malam untuk pengetahuan pagar Kolej tutup jam 10.00malam n bukak 7.00pg.but dia

klua jam 9.45 .okey klta cincai ah..sampal putrajaya jam 10.00malam,and Bunga Api jam 12.0019h malam dia ada 7Jam Ig.someone pls.pls,pls.pls give me Positif ComentJjam lg agak agak apa ending dia :’)

Lepas dah hilang tu..Aku keep call her unstop..but voicemail memanjng wei… Langsung xda khabar pape…Sammmmmpaiiiiiiiilii Iah esk paginya.dia on…and aku tnya semalam Pergi mana.buat apa.kemana hilang,asal off phone.balik pukul berapa?act buat apa n mcm mcm and Jawapan dia… ‘Manada Keluar memana.just hantar member jeIah pergi ktm dia nk balik’

‘Eh manada lama.kejap jee..hantar kt ktm then baliklah KoIej tu je Saja matikan phone.sebab brteri nk hbis.so nk jimat beteri.‘ni jawapan dia :’)

‘ So aku mcm blur la.. dia ni betul ke apa ke apa semua aku mcm babi laa ckp

belit belit…so aku sebb SAYANG…aku percayakan…aku angguk jelah :‘) Tapi rupanya…100% Penipuan 🙁 🙁 🙁

But aku tk cakap….aku simpan…aku diam kn jee dlu….then pagi tu aku ajak dia jum tgk Perbarisan Mendeka,and yes..NO! hahaha…sedih siak.tetiba rasa nk bukak Trace dia…tau dia kat mana tak weyh Kat Aeon Bukit Raja,Klang. tau tak kenpa aku terkjut?Sebab…

Berserah pada Tuhan

Waktu aku trace tu..jam 9pg,dri tempat dia nk naik kereta kt Aeon bukit

raja.amik masa dalam 2jam.paling cpt 1.45mnit Ia,but MASALAHNYA!!!DIA TK BERANI DRIVE MACM TU JAUH LAHIDIA KENA NAIK KTM/MRT/KEMUDIAN NAIK GRAB UTK SAMPAI AEON!!SO MCM MANA DIA SEMPAT SAMPAI

SELAJU TU?!” So i detect dia.. and get help from my bestfriend utk pergi Ambush dia dgn

Jantan m.time otw tu ….dia still kt Aeon…Tengok Wayang woi HAHAHAHAAHAHAHAHA fak pnya dua dua..time tu aku memang Nawaitu,if betulndia dgn lelaki lain…aku berserah Pada Tuhan jee wei 2′)

Oh geng maaf,ni dah masuk 31/8/2018 tau HAHAHAH….

Silap dia start sni.dia Updates benda ni.Aku punya rapat dgn semua fmly dia…aku tahu Rokok apa Abah dia hisap,rokok abag dia n abg ipar dia hisap semua aku tau :’) and yess..Rokok Murah ni,lanjiau ni…Fmpy dia semua tk hisap

Radio kereta kantoikan segalanya..

Cari cari, boom jumpa

Minta hentikan kereta

‘Kau siapa aku tak kenal’

‘Ini bakal suami aku Faeez’

Sumber: Stylo Faeez⇒

sila support kami

Popular Tag

Copyright © 2015 The Punde Theme. Powered by D'AhYoY

To Top