Uncategorized

Maybank Kudat Tiada Duit? Pengurus Maybank Dimalukan Depan Orang Ramai?

2 video menjadi tular di media sosial yang dikongsikan oleh pemilik akaun facebook Mohamad Wan Yusuf dalam statusnya yang berbunyi

Maybank kudat tiada duit, apakah ini adalah bank, dan layanan tidak mesra, tidak pandai hormat orang.

dalam statusnya tersebut menerima 2.4 share di facebook manakala 943 komen. Rata-rata netizen mengecam tindakan beliau kerana membuat face akaun dan cuba jatuhkan reputasi manager bank tersebut.

Namun Netizen juga turut memuji sikap manager bank berkenaan yang cool dan tenang walapun dilakukan dengan pelbagai-bagai provokasi saksikan 2 video dibawah

ANTARA KOMEN-KOMEN NETIZEN

RoSianiey Hasim Kalau mau sgt buat bank sndiri.. snang kau kasi keluar.. snang kau kasi masuk.. sdgkan 100k pun kena tanya bikin apa.. ndakan kau nda mau jawab.. lain kali jangan simpan d bank.. kau simpan bawah bantal

Zue Eyeep Bayu Lagi setiap rm50k duit keluar mmg bank akan buat sedikit interview di namakan CDD / EDD. Itu keperluan AMLA prosedur BNM. blm lg pihak bank betanya sudah dia lg memintar sana.. gaya2 dia pun bikin panas

Ryna Farina Mcm baru kw buat o ney acc fb kw busku hahahaha… Tiada bha layanan tida mesra sana. Yg x mesra tu kw busku.. Haduiii.. Bgus padam saja ney post kw buskuu.. Nti malu sendiri.. Ok bai

Kayroll Arif Kalau saya manager bank itu… Saya akan kuarkan surat saman dan waran keatas ini org… Satu sebab membuat kenyataan tidak berasas.. Keduanya… Polisi dlm bank adalah no phone allowed dimana kamu telah membuat rakaman tanpa sebarang keizinan atau permohonan dan ini mendedahkan lagi kepada bahaya luar mengenai keadaan di dalam bank dan juga staff dimana setiap yg ada didalam mahupun staff tersebut merupakan privacy atau memberi thread.. Pihak bank berhak untuk menyekat segala transaksi masuk atau keluar jika didapati mencurigakan lebih2 lagi dlm jumlah yang besar dalam akta money laundering

Junaidi JJ 1st dia dapat duit baitu keluar la tambirang dia aduiiii buka2 dulu 2-3 set bah angkol kasi sejuk tu buduh

angkol ko ada anak ka yg lawa2 bole juga saya jadi manantu baini

Alid Dadyy Rayyan Salute sma ko manager…cool dan akur jak….apa cstmer cakap…. tbaikk ko bosku… kalau aku ndak ku mo ckap apa kali… mungkin tu angkol masuk mesin cash deposit kali…ku bankin di dalam…mmg kena redha gaya org yg btrip2 budu bgtu…bnyk2 bsabr jk la tn.manager

Hard Vee Haha..kau ambik video..kau cari kau punya skit sndiri wahai gaman…kau mati.duit kau bawa mati dgn kesombongan kau itu.tuhan bolh tarik balik kau punya rezeki..
Laurence Charl budu la ni org viral ni..apa salah tu staff mbb..sa pernah juga buat withdraw yg lebih kurang kes begini di mbb kk..sma juga dia bagi tempoh untuk withdraw amount yg besar..apa lagi ni cawangan kudat..lagi² half mil..bodoh . salute staff mbb kudat.

Nigel Gom Good job to the bank officer and manager. You guys handled the situation well. Humble and down to earth I should say. For the uncle and the so called videographer you guys should be ashamed for acting that way…

Catherine Helen Actually, pihak MBB boleh saman juga ni org tua. Sebab penggunaan hp tidak dibenarkan. Kedua, menganggu para pekerja menjlankan tugas. Tiga, buat kekacauan. 4, viralkan video ini untuk memalukan atau merosakkan imej MBB.

Ruthnetta Romedius Part mana yg dia tidak hormat??? Bagus ko buat permohonan maaf secara terbuka sebelum ko kena saman. Datang pigi bank, ambi video ko minta maaf. Ini sikit2 mo viral.

Flora Farrah UG Bgs simpan d bawah bantal la fuit ko wahai jutawan. Anytime ko perlu angkat ja tu bantal ampai2 tu duit ko sna..

Marco Lucas Half million kunun patut pun otak itu custmr half sja dpt berfikir..itulah masa muda2 dlubtdk mau belajar skg sdh tua baru mau belajar faham. Biasalah tu cash tdk ckup lainlah kalau maybank di kk bnyk pelanggan cash masuk pun banyak. Buduh kasi viral kebodohan sendiri

sumber artikel : http://helangmerah.com/video-bank-tiada-duit-manager-maybank-dimalukan-depan-orang-ramai/

sila support kami

Popular Tag

Copyright © 2015 The Punde Theme. Powered by D'AhYoY

To Top